Account Manager

Ben jij commercieel, gestructureerd en makkelijk in de omgang? Ben je gek op design? Lees dan snel verder!

Jouw rol…

Als Accountmanager sta je aan de basis van de perfecte uitvoering van prachtige projecten. Jij bent voor klanten het eerste contactpunt en jij begrijpt al snel waar zij behoefte aan hebben. Je vormt een hecht team waar van ieders talenten gebruik wordt gemaakt. In deze groep wordt hard gewerkt (én hard gelachen) aan een fantastisch eindresultaat. Samen zorgen jullie voor een optimale klantbeleving.

Dit ga je doen…

Jij bent in staat om commerciële relaties op te bouwen en uit te breiden met omvangrijke, belangrijke accounts en new business. Je stelt (account)plannen op voor het creëren van (new) business bij klanten en je verkoopt doelgericht onze producten en diensten. Je verricht onderzoek naar de behoeften van klanten en je houdt je bezig met de trends en ontwikkelingen van de markt.

Wat kenmerkt jou nog meer…

De nieuwe collega die wij zoeken heeft lef, toont initiatief en legt makkelijk contact met anderen. Je bent mateloos ambitieus en je vindt het te gek om GS Furn verder op de kaart te helpen zetten.

Wat wij bieden…

Werken bij GS Furn betekent samenwerken in een informele setting met jonge en betrokken collega’s met een no-nonsense instelling. Dit doen we vanuit een geweldig pand in Stellendam! Waar het optimaal inzetten van je talenten centraal staat en je jezelf kunt zijn. Samen projecten neerzetten om trots op te kunnen zijn. Samen doelen nastreven en die ook realiseren. Door een ideale mix van ambitie, deskundigheid en gewoon doen.

Binnen GS Furn krijg je veel ruimte om jouw kennis en ervaring direct in de praktijk te brengen en je ontwikkeling verder vorm te geven. We dagen je uit om hier het maximale mee te doen. Geen elke dag is hetzelfde, bij GS ben je gegarandeerd van een afwisselende baan!

  • Jong, gedreven en informeel team
  • Afwisselende en uitdagende functie
  • Reiskostenvergoeding
  • Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring
  • Auto waar je gebruik van mag maken om naar de klant te rijden

Enthousiast geworden om onze nieuwe collega te worden? Solliciteer dan direct en groei met ons mee! Stuur jouw CV + motivatie naar info@gsfurn.nl