Bennett | GSS

Productspecificaties

Breedte

44 cm

Diepte

49 cm

Hoogte

83 cm

Zithoogte

47 cm

Framekleur

Meerdere kleuren

Stoffering

Meerdere mogelijkheden

Stapelbaar

Nee

Productomschrijving

De stoel Bennett GSS is een zeer gewild item in de horeca branche. Het design is eenvoudig, stoer en stijlvol. Een van de belangrijkste elementen aan deze stoel is de bekende geweven rotan rugleuning. Dit wordt ook wel ‘webbing’ genoemd.
Rotan en webbing zijn gelukkig weer helemaal terug van weggeweest. Niet alleen voor thuis, maar juist ook als horecameubilair. Gevlochten riet is duurzaam, stijlvol en past zich aan iedere stijl aan. Je kunt de Bennett stoel met webbing dan ook eindeloos combineren. Zeker, wanneer je weet dat de gestoffeerde zitting van deze Bennett GSS stoel bij ons in meer dan 1.000 verschillende materiaal- en kleurcombinaties is te bestellen. Het frame kan gemaakt worden van zowel hoogwaardig eiken- als berkenhout.
Deze stoel heeft weinig tot geen onderhoud nodig en vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen.
Steeds meer horecagelegenheden kiezen voor deze webbing en rotan trend. Het geeft een huiselijk, warm en natuurlijk gevoel. Of te wel, een comfortabele, stevige en duurzame stoel die ook nog stijlvol en helemaal on-trend is.
De Bennett GSS stoel maakt deel uit van de Bennett-familie, samen met de Bennett SS, die zowel een webbing rugleuning als zitvlak heeft. Ook is er een barkruk die tot dezelfde familie stoel hoort als deze, de Bunny GBS, die ook beschikt over de mooie webbing in de rugleuning.