Inspiratie

Meubilair speelt een belangrijke rol voor de inrichting van jouw locatie. Het geeft een ruimte sfeer, een gevoel van thuis. Bekijk onze projecten!

De afgelopen jaren heeft GS Furn honderden bedrijven geholpen met hun (her)inrichting.  In ons portfolio staan verschillende projecten. Hierdoor krijg je een goed en ruim beeld van de verschillende branches en de mogelijkheden die wij als meubel groothandel bieden. Ook vind je er ideeën van sfeerconcepten die wij ook samen met jou kunnen realiseren tot een ontwerp. Of je nu op zoek bent naar horecameubilair, hospitality meubilair, kantoormeubilair of zorgmeubilair, GS Furn levert het bij je.

Grote collectie en maatwerk

Wij zijn trots dat we met zoveel verschillende bedrijven aan de slag mochten. Van meubels uit onze eigen collectie tot aan meubels die op maat zijn gemaakt. Om je hier een idee bij te geven vind je hieronder een aantal van onze projecten. Dit is ons visitekaartje en daar zijn we maar wat trots op! Op zoek naar nog meer inspiratie? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Stellendam. We helpen je daar graag verder.

3D ontwerp

Een 3D ontwerp laten maken van een nieuw in te richten ruimte? We verzamelen al je wensen en maken een 3D ontwerp op maat. Bekijk de mogelijkheden!

Misschien loop je wel over van alle ideeën. Of heb je meerdere wensen over de inrichting, maar wil je graag weten hoe dit eruit gaat zien? Dan kunnen wij je helpen met een 3D ontwerp op maat van je nieuwe inrichting.

Hoe wordt een 3D ontwerp opgesteld?

We komen graag bij je langs voor het opdoen van inspiratie en het verzamelen van alle wensen en ideeën. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je langskomt in onze showroom in Stellendam. We bezoeken echter graag de locatie wanneer dit mogelijk is om een goede indruk te krijgen van de ruimte en mogelijkheden. We meten eerst de ruimte in en vervolgens gaan we aan de slag!

Wanneer je behoefte hebt aan een stukje visualisatie kan één van onze interieurspecialisten een tekening maken van de situatie. Dit is ook van belang bij het bepalen van de juiste routing. Een optimale routing kan weer van invloed zijn op het bedrijfsresultaat. Wanneer bijvoorbeeld de looproute naar de keuken of de bar niet optimaal is, kan dit direct invloed hebben op de gemaakte omzet.

Na afronding van het 2D of 3D ontwerp, maken we een voorstel van het meubilair op basis van jouw ideeën en ons advies. Als dit voorstel aan jouw wensen voldoet, stellen we de offerte op. Als er nog aanpassingen zijn, dan doen we die uiteraard eerst. Na akkoord op de offerte gaan we aan de slag met het bestellen van het meubilair. Dit wordt verzameld in ons magazijn en dan plannen we de levering in. Onze collega’s pakken alles netjes voor je uit, monteren de meubels en zetten het op de juiste plek.

Een 3D ontwerp laten maken?

Wil je een ontwerp laten maken voor je project of inrichting? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze interieurspecialisten. We helpen je graag met een passend advies en een ontwerp op maat.