Horecameubilair

Horecameubilair zijn speciale meubels voor in de horeca. Horeca is een samenvoeging van de woorden hotel, restaurant en café. Het is dus een bedrijfstak die alle eet- en drinkgelegenheden omvat.

Mensen willen altijd sfeer proeven en verrast worden. Samen met jou creëren we dit gevoel voor de gasten die naar jouw horecagelegenheid komen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het juiste interieur bijdraagt aan dit gevoel. Of dit nu gaat om een typisch bruin café, trendy beachclub, knusse broodjeszaak of een groot restaurant. GS Furn denkt graag met je mee hoe je gasten zich thuis kunnen voelen in jouw horecagelegenheid.

Horecameubilair van GS Furn

Wij staan bekend om ons zeer ruime aanbod op het gebied van horecameubilair. Bij ons zijn er wel ruim 1000 mogelijkheden qua kleur- en materiaalcombinaties. GS Furn is jouw partner in meubilair, van ontwerp tot realisatie.

Horecainrichting
De horecabranche staat niet stil, trends en ontwikkelingen op het gebied van meubeldesign veranderen dan ook vrij snel. Iets wat al een tijdje in trek is en eigenlijk niet meer weg te denken is zijn wandbanken. Naast een typische bar of café hebben steeds meer restaurants tegenwoordig ook een bargedeelte. Wij bieden daarom ook barkrukken aan die qua design en kleur uitstekend te combineren zijn met de stoelen in het restaurant. Ook zie je steeds meer loungeruimtes bij eetgelegenheden, daar horen uiteraard ook mooie fauteuils bij die geheel aansluiten bij de stijl van jouw horecagelegenheid.

Terrasmeubilair
Naast horecameubilair voor binnen, heeft GS Furn een ruim assortiment in terrasmeubilair. Zo hebben wij alles in huis voor een modern en trendy terras, van tafels en stoelen tot mooi loungemeubilair voor gezellige zithoeken.

Voor vragen en contact

Heb je vragen voor jouw horecagelegenheid, neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook een offerte aanvragen is mogelijk en uiteraard geheel vrijblijvend. Wij denken graag met je mee en je bent van harte welkom in onze showroom in Stellendam. Bekijk ook eens wat projecten die wij tot zo ver al gedaan hebben.

Populaire producten