Wandbanken

Wandbanken vind je in veel verschillende uitvoeringen. Ze zijn populair en niet meer weg te denken uit onze eigentijdse horecagelegenheden. En terecht, wandbanken besparen ruimte, zitten fantastisch en geven een goede sfeer.

Wij zijn specialist in het leveren van wandbanken en kunnen vrijwel iedere wandbank in iedere uitvoering tegen een scherpe prijs leveren.

Wandbanken in verschillende uitvoeringen

Bij GS Furn kunnen we door onze korte lijnen en eigen stoffeerder wandbanken leveren in wel meer dan 1.000 stof-, kleur- en materiaalopties. Ook zijn er verschillende afwerkingen mogelijk, zoals:

Gecapitonneerd
Banen
Glad

Naast wandbanken vind je bij ons ‘harbourbanken‘, deze banken worden niet aan de wand, maar juist in het midden van een ruimte geplaatst.

Denk jij erover wandbanken te laten plaatsen in jouw horecagelegenheid? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee vanuit onze expertise en ervaring. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, waar we je graag alle stoffen, materialen en gerealiseerde projecten met wandbanken laten zien.

Een greep uit de door ons gerealiseerde projecten met wandbanken:

Bekijk hier ons assortiment wandbanken online of neem direct contact met ons op.