Wandbanken

Je vind ze in veel verschillende uitvoeringen, daarnaast zijn ze populair en niet meer weg te denken uit onze eigentijdse horecagelegenheden. En terecht, want dit soort wandbanken besparen ruimte, zitten fantastisch en geven een goede sfeer.

Wij zijn specialist in het leveren van wandbanken en daarom kunnen wij vrijwel iedere wandbank in iedere uitvoering tegen een scherpe prijs leveren.

Wandbanken in verschillende uitvoeringen

Bij GS Furn kunnen we door middel van onze korte lijnen en eigen stoffeerder de banken leveren in wel meer dan 1.000 stof-, kleur- en materiaalopties. Ook zijn er verschillende afwerkingen mogelijk, zoals:

Gecapitonneerd
Banen
Glad

Naast wandbanken vind je bij ons ‘harbourbanken‘, deze banken worden niet aan de wand, maar juist in het midden van een ruimte geplaatst.

Denk jij er ook over om banken aan de wand te laten plaatsen in jouw horecagelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee vanuit onze expertise en ervaring. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, waar we je graag alle stoffen, materialen en gerealiseerde projecten laten zien.

Zie hier een greep uit de door ons gerealiseerde projecten met wandbanken: