Recreatie

Hospitality meubilair speelt een belangrijke rol binnen de recreatie (leisure) branche, doordat dit door straalt in de uitstraling van accommodaties. Bekijk daarom ons uitgebreide assortiment.

Comfort en ontspanning zijn de belangrijkste elementen voor activiteiten binnen de recreatie. Denk aan kantines bij verenigingen, de entree op de camping of de inrichting van de accommodaties, een fitness-school, de paarden manege of een bowlingcentrum. Eigenlijk zijn het dus alle accommodaties waar mensen in hun vrije tijd te vinden zijn.

Sfeer en uitstraling met hospitality meubilair

We zien steeds meer dat er gekozen wordt voor hospitality meubilair. Dit geeft sfeer en uitstraling en dat is in de recreatiebranche onmisbaar. GS Furn besteedt dan ook veel aandacht aan die beleving. Je koopt immers niet alleen hospitality meubilair, maar een gevoel voor de gasten die bij jou komen. Als zij tevreden zijn, ben jij dat ook. En zijn wij dat natuurlijk ook!

Onze interieurstylisten ontwerpen de interieurs die zijn afgestemd op jouw wensen en het gevoel dat je de bezoekers wilt geven. Door het gebruik van 3D software kun je jouw recreatie activiteiten virtueel werkelijkheid laten worden.

Waarom kiezen voor hospitality meubilair?

We hebben een breed assortiment in hospitality meubilair, dus kijk gerust eens bij onze producten. Daarnaast geven we je graag een passend advies. We denken met je mee door het stellen van de juiste vragen. Denk hierbij aan: Welke uitstraling wil je? Welk gevoel wil je de gasten geven als ze bij jou komen? Wat zijn de verwachtingen van de bezoekers? Waar loop je momenteel tegenaan of wat loopt juist goed? Onmisbare vragen om die fijne sfeer te creƫren die je wilt.

Wij zijn ervan overtuigd dat inrichting voor een groot deel de sfeer en beleving bepaalt. Deze is perfect als je bezoeker verrast wordt en terug wil komen vanwege dit fijne gevoel. Of dit nu bij een bowlingbaan, fitness-school of een groepsaccommodatie is, GS Furn realiseert het voor jou.

Wil je weten wat wij kunnen betekenen voor jouw recreatie onderneming? Neem vrijblijvend contact met ons op.

of