Horeca

Horeca meubilair draagt bij aan jouw sfeervolle horecagelegenheid. Met de juiste meubels geeft het jouw locatie de uitstraling die je wilt. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Staat er niet bij wat je zoekt? Vraag dan naar de mogelijkheden, wij leveren ook maatwerk naar wens

Het woord horeca is gevormd uit de woorden hotel, restaurant en café. Het is de bedrijfstak die alle eet- en drinkgelegenheden omvat. Mensen willen altijd sfeer proeven en verrast worden. Samen met jou creëren we dit gevoel voor de gasten die naar jouw horecagelegenheid komen. Wij zijn ervan overtuigd dat het juiste interieur bijdraagt aan dit gevoel.

Of het nu gaat om een typisch bruin café, een trendy Beach club, een knusse broodjeszaak of een groot restaurant. GS Furn denkt graag met je mee hoe jouw gasten zich thuis kunnen voelen in jouw horecagelegenheid.

Waarom GS Furn voor horeca meubilair?

Ons hart gaat sneller kloppen als het plaatje klopt. Van een advies naar een plan voor de inrichting en vervolgens naar de uitvoering. Dat is onze specialiteit op het gebied van horeca meubilair. Onze interieurontwerpers denken graag met je mee en geven inhoud en advies aan al jouw interieurwensen en interieurvragen. We vergeten daarbij ook de routing niet. Mensen moeten bijvoorbeeld meteen zien hoe ze naar de bar of het toilet kunnen lopen. Dat draagt namelijk bij aan de totale beleving van jouw gasten. Uiteraard staat comfort voorop en draagt het meubilair bij aan de uitstraling die jij in je horeca gelegenheid wilt creëren.

De GS Furn beleving

Wil je onze meubels zien, voelen en uitproberen? Dat kan! Maak een afspraak en laat je inspireren in onze showroom in Stellendam. Één van onze adviseurs leidt je rond en vertelt uitgebreid over de mogelijkheden qua uitvoering, stoffering en afwerking.

Weet je exact wat je nodig hebt en zit er spoed achter? Ook dan ben je bij GS Furn op de juiste plek. In ons assortiment vind je een legio aan mogelijkheden aan horeca meubilair. Barkrukken, wandbanken, terrasstoelen, tafels en complete baropstellingen. Kijk gerust eens rond in ons uitgebreide assortiment of vraag naar de items die wij in voorraad hebben. Wij zorgen altijd voor een snelle levering op locatie, pakken alles netjes uit, monteren de meubels en zetten het op de juiste plek.

Neem vrijblijvend contact op met één van onze interieurspecialisten om jou van een passend advies te voorzien.

Of

Projecten uit de horeca