Offerte aanvragen

Ben jij op zoek naar nieuw meubilair en is het tijd voor vernieuwing binnen een horecagelegenheid, kantoor, zorginstelling of recreatie? Maar weet je niet zeker waar je moet kijken of zou je graag wat meer advies willen krijgen over de mogelijkheden?

Zoek niet verder, wij hebben de oplossing voor jou!

Bekijk onze ruime collectie aan stoelen, barkrukken, tafels, wandbanken en meer. Wij leveren horecameubilair en kantoormeubilair, maar ook meubelen en bedden voor in de zorg of recreatie.

Zie je iets moois? Voeg deze dan toe aan jouw offerte. Heb je nog vragen over materialen, stoffering, maatwerk of andere mogelijkheden? Zet dit dan in jouw offerte in de opmerkingen of neem contact met ons op via +31(0)187 – 764080 (afdeling verkoop) of stuur ons een e-mail naar sales@gsfurn.nl

Tegen offerte

Ben je al in het bezit van een offerte of aanbieding voor door jouw uitgezocht meubilair, maar twijfel je de juiste keuze hebt gemaakt?

Dan zijn wij van mening dat we de offerte die je hebt, scherper en tegen een betere voorwaarden kunnen aanbieden. Je krijgt op deze wijze niet alleen een betere prijs, maar profiteert ook van onze persoonlijke service en betrouwbare leveringsvoorwaarden.

Wij dagen je uit om deze offerte vrijblijvend door ons te laten vergelijken.

Wij zijn ervan overtuigd dat wij jou geld kunnen besparen. Je hoeft zo geen tijd meer te steken in het zoeken naar de beste prijs, maar je ontvangt ook nog eens deskundig advies, een zeer uitgebreide keuze aan (maatwerk)meubilair, uitstekende kwaliteit en service.