Zorg

Wij als GS Furn denken graag mee met zorginstellingen, over de inrichting de verschillende ruimtes met het juiste meubilair speciaal voor de zorg. Bekijk ons meubilair of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Je thuis voelen wanneer je zorg nodig hebt in een zorginstelling, dat is een van de factoren die cliënten en patiënten belangrijk vinden als ze ergens komen. Daarnaast creëer je met de juiste sfeer ook een fijne werkomgeving voor het personeel. De tijd van saaie ontvangstruimtes en een soms kille, klinische omgeving is voorbij. Wij zien dat de zorg meegaat in deze ontwikkelingen en de verschillende bezoekers een goed gevoel wil geven wanneer zij binnen zijn. Er is veel keuze voor de inrichtingen van wachtruimtes, behandelruimtes, woonomgevingen en andere ruimtes zoals de kantoren en vergaderruimtes. Bij onze interieuroplossingen voor de zorg kijken we niet alleen naar functionaliteit, maar ook vooral naar een passende sfeer en uitstraling met het beste zorgmeubilair.

Wat is zorgmeubilair?

Zorgmeubilair verschilt op een aantal vlakken van ander soort meubilair, zoals voor de horeca en kantoor. De vraag is natuurlijk; wat is er dan anders? Binnen de zorg moet meubilair aan specifieke eisen voldoen. Denk hierbij aan hygiëne, brandveiligheid en comfort. Vanuit praktisch oogpunt is het gewenst dat meubilair eenvoudig te reinigen is, maar in de zorg is dat één van de belangrijkste punten. Een gestoffeerde stoel is daarom dus ook niet voor iedere ruimte gewenst. Over dit soort vraagstukken voor zorginterieur en nog veel meer denken wij graag mee.

Dat de meubels tegen een stootje kunnen is ook belangrijk als het veel gebruikt wordt. Onze collectie speciaal voor de zorg is uitermate geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast dienen de meubels niet alleen functioneel te zijn, maar zijn het de onderdelen van het interieur die sfeer aan ruimtes geven. Vooral het creëren van een goede sfeer is hoofdzaak als je wil dat mensen zich thuis voelen. Je koopt zorgmeubilair, maar daarbij koop je een hele beleving voor je cliënten en patiënten.

Waarom kies je voor GS Furn?

De zorginstellingen met haar cliënten, patiënten, bezoekers en medewerkers staan bij ons voorop. Wat wil je als instelling uitstralen? Welk gevoel wil je de mensen geven? En wat heeft een cliënt of patiënt nodig om zich prettig te voelen op locatie? Dat soort vragen helpt ons om kritisch te kijken naar welk zorgmeubilair passend is. Wij verdiepen ons in de wensen en behoeften van de klant en eindgebruikers, dat is onze kracht. Op die manier realiseren wij samen gastvrije en sfeervolle ruimtes.

GS Furn heeft de afgelopen jaren voor verschillende zorginstellingen zorgmeubilair mogen verzorgen. Denk hierbij aan ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, revalidatiecentra, uitvaartcentra en (aanleun)woningen/appartementen. Wij hebben in die tijd onze kennis en ervaring opgedaan en meegenomen om huidige zorginstellingen op de beste manier te kunnen helpen. Wij leveren niet alleen zorgmeubilair, maar samen maken wij een passend interieurontwerp van sfeer tot de kleuren, stoffen en materialen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak met één van onze interieurspecialisten.

Of