Zorg

GS Furn denkt graag mee met de inrichting van zorgmeubilair voor zorginstellingen. Bekijk ons meubilair of vraag vrijblijvend meer informatie aan

Je thuis voelen in een zorginstelling is een van de belangrijkste factoren die cliënten of patiënten aangeven. De tijd van saaie ontvangstruimtes en een klinische omgeving is voorbij. Wij zien dat zorginstellingen meegaan in deze ontwikkeling. GS Furn denkt graag mee bij de inrichting van wachtruimtes, behandelruimtes, woonomgevingen en andere ruimtes in de zorginstelling. Bij onze interieuroplossingen voor de zorg kijken we niet alleen naar functionaliteit, maar ook naar sfeer en uitstraling.

Wat is zorgmeubilair

Zorgmeubilair verschilt logischerwijs van ander soort meubilair. De vraag is natuurlijk waarom dat anders is. Binnen de zorg moet meubilair aan specifieke eisen voldoen. Denk hierbij aan hygiëne, brandveiligheid en comfort. Vanuit praktisch oogpunt is het gewenst dat meubilair eenvoudig te reinigen is. Een stoffen stoel is bijvoorbeeld niet altijd wenselijk. Over dit soort vraagstukken voor inrichtingen denken wij graag mee

Dat de meubels tegen een stootje kunnen is ook belangrijk. Onze collectie speciaal voor de zorg is uitermate geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast dienen de meubels niet alleen functioneel te zijn, maar ze geven ook sfeer aan ruimtes. Vooral dat laatste is belangrijk als je wilt dat mensen zich thuis voelen. Die gastvrijheid is voor GS Furn van groot belang. Je koopt dan wel zorgmeubilair, maar eigenlijk koop je een beleving voor je patiënten en cliënten.

Waarom kiezen voor GS Furn bij zorgmeubilair?

De zorginstelling met haar cliënten, patiënten, bezoekers en medewerkers staan bij ons voorop. Wat wil je uitstralen? Welk gevoel wil je hen geven? Wat heeft een cliënt of patiënt nodig om zich prettig te voelen? Dat soort vragen helpt ons om kritisch te kijken naar welk zorgmeubilair passend is. Ons verdiepen in de wensen en behoeften is onze kracht, zodat er gastvrije en sfeervolle ruimtes ontstaan.

GS Furn heeft de afgelopen jaren voor verschillende zorginstellingen zorgmeubilair mogen verzorgen. Denk hierbij aan ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, revalidatiecentra, uitvaartcentra en (aanleun)woningen/appartementen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak met één van onze interieurspecialisten of bekijk ons uitgebreide assortiment.