Terras banken horeca

Terras banken zijn binnen de horeca bijna niet meer weg te denken als het gaat om de outdoor inrichting van een horeca zaak. Wanneer je als bezoeker langs een terras loopt en het ziet er gezellig uit dankzij het uitnodigende meubilair, ga je hier waarschijnlijk sneller zitten. Niet voor niets wordt een terras het visitekaartje van een restaurant genoemd.

Terrasbanken zorgen vaak voor extra dynamiek op uw terras, daarnaast zijn ze ook erg praktisch om grote of juist kleine groepen mensen te plaatsen. Bij ons vind je een ruim aanbod aan verschillende horeca terras banken. Of je nu op zoek bent naar een simpele loungebank of naar een ronde harbour bank. Zoek je een bank op maat? Geen probleem, wij helpen je graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan voor een specifiek product. 

Of lees verder…

terras banken horeca
Bij Marc

Ons aanbod aan terras banken horeca

Wanneer je het terras van jouw zaak een geheel nieuwe uitstraling wilt geven, kunnen terras banken hier natuurlijk niet bij ontbreken. Een loungebank op uw terras draagt vaak bij aan een uitnodigende uitstraling. Binnen ons brede aanbod vind je verschillende banken voor buiten die weerbestendig zijn. De banken kunnen worden voorzien van kussens met stof naar keuze. De stoffen voor de buitenkussens zijn vlek- en vochtwerend, je hoeft je dus niet druk te maken om een regenbui.

De terras banken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en materialen. We zien dat hardhout nog steeds een materiaal is wat vaak wordt gekozen bij een loungebank op het terras. Het materiaal is duurzaam, vergt geen onderhoud en heeft een warme uitstraling. 

De totaaloplossing voor uw terras

Als je een terras bank zoekt, heb je vaak al wel een beetje in gedachten welke bank aansluit bij jouw wensen en de stijl van de rest van je terras. Ook als je zelf nog niet echt een idee hebt of je je terras helemaal opnieuw wilt laten inrichten staan wij graag voor je klaar. Wij hebben in het verleden met trots aan verschillende projecten mogen meewerken waarbij wij de volledige inrichting van diverse horeca zaken mochten opknappen. Of je nu een moderne beachclub hebt of een industrieel stads terras. Bij GS Furn denken we graag met je mee. 

Meer weten? 

Wil je meer weten over alle mogelijkheden en de prijzen van onze horeca terras banken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons opnemen. Onze ervaren interieuradviseurs denken graag met je mee over de inrichting van jouw in- of exterieur.

Telefoon:(+31) 0187-76 40 80
E-mail:info@gsfurn.nl