Terrasmeubilair horeca nodig?

Is jouw terras toe aan vernieuwing of wil je het terras gaan uitbreiden? Wanneer je op zoek bent naar nieuw terrasmeubilair, ben je bij GS Furn aan het juiste adres. Tijdens de warme zomerdagen is terrasmeubilair niet meer weg te denken bij veel bedrijven en belangrijker dan ooit tevoren. Maar ook tijdens de wintermaanden vinden steeds meer bezoekers het fijn om buiten te zitten bij een heater, gashaard of met verwarmde kussens. Dankzij de verwarmde kussens of heaters houd je je terras het hele jaar door bezet. 

Daarnaast is het belangrijk dat jouw terras er uitnodigend uit ziet. Wij helpen jou graag bij het ontwerpen van het volledige terras en het leveren van de juiste aankleding en meubilair. Wij begeleiden het project van begin tot eind en gaan geen uitdaging uit de weg. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Terrasmeubilair trends in de horeca

Binnen de horeca zien wij een aantal belangrijke trends terugkomen als we kijken naar het terras. Wanneer wij ons terrasmeubilair inkopen of een geheel nieuw terras ontwerpen houden wij de huidige trends natuurlijk nauwlettend in de gaten. Een belangrijke trend die wij steeds vaker terug zien komen is bijvoorbeeld de Rotan Look. Een terrasstoel van rotan blijft ongekend populair binnen ons aanbod. Een andere trend is de bistro sfeer. De marmeren tafels, messing randen en stoelen met een rotan/webbing look zorgen voor een fijne sfeer.

Een nieuw terras van A tot Z

Of je nu op zoek bent naar alleen een aantal nieuwe terrasstoelen of het groots wilt aanpakken en het hele terras wilt voorzien van een nieuwe indeling en nieuw meubilair, wij zijn van alle markten thuis. Binnen ons aanbod vind je diverse producten om jouw terras helemaal naar wens te maken. Van luxe terrasstoelen tot moderne parasols met heaters of verlichting. Ons aanbod is erg groot. Ook wanneer je naar meer op zoek bent dan alleen een terras bank of stoel zijn wij jou graag van dienst. Met behulp van onze 3d ontwerpsoftware brengen wij jouw terras wensen tot leven.

Wij inspireren jou

Wij zijn erg trots op de verschillende projecten waaraan wij hebben mogen deelnemen en tegelijkertijd een groot aantal horecazaken om hebben getoverd tot ware paleisjes. Of het nu gaat om een bruin café of om een hip strandpaviljoen, het is belangrijk dat de gasten zich thuis voelen. Wil je je laten inspireren en ideeën opdoen voor jouw eigen terras of horecazaak? Bekijk al onze projecten om een idee te krijgen wat de mogelijkheden zijn. Het is uiteraard ook mogelijk om langs te komen in onze showroom. Hier vind je een groot deel van onze collectie en kun je de verschillende meubels zelf uitproberen.

Meer weten? 

Wil je meer weten over alle mogelijkheden of ben je benieuwd of wij het terras item, wat u zoekt, op voorraad hebben staan? Of het nu gaat om een loungebank, een stoel of een tafel? Wij kunnen niet wachten om jou blij te maken met ons terrasmeubilair voor horeca. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.