Horeca

Het interieur van een horeca onderneming is enorm belangrijk. Creëer de juiste inrichting en verhoog de omzet. Hier vindt u inspiratie!

Een goede inrichting begint met een ontwerp. GS Furn heeft eigen interieurontwerpers, die graag met u om tafel zitten om tot een perfect ontwerp te komen. Zij weten precies welke materialen nodig zijn om uw klant aan te spreken. Een industrieel karakter, een moderne zaak of juist klassieke aspecten? Tegenwoordig is er ontzettend veel keus.

Weet u precies wat u nodig heeft? In onze webshop vindt u alle horeca meubels, zoals barkrukken, wandbanken, terrasstoelen, tafels en zelfs complete baropstellingen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles voor uw interieur snel wordt geleverd.

Het woord horeca is gevormd uit de woorden hotel, restaurant en café, en is de bedrijfstak die alle eet- en drinkgelegenheden omvat. G&S Furn zorgt dankzij een ruime collectie aan horecameubilair en een professioneel, creatief team altijd voor de juiste interieur keuze voor uw hotel, restaurant of café. Wij laten uw interieurwensen tot leven komen.

Projecten uit de horeca